Για περισσότερες από τέσσερις γενιές η οικογένειά μας μαζεύει ελιές και παράγει αυτό το πράσινο-χρυσό ελιξίριο που ονομάζουμε Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Διατηρώντας πάντα τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής ελαιολάδου, ενσωματώσαμε τεχνικές υψηλής τεχνολογίας, για να καταλήξουμε στα καλύτερα προϊόντα, τα πολύτιμα EVOO μας.

Δεν είναι μόνο οι καλύτερες ελιές κορωνέικης ποικιλίας που χρησιμοποιούμε. Ούτε η μέθοδος cold-press που εφαρμόζουμε για την παραγωγή των EVOO υψηλής ποιότητας. Είναι η δίψα μας να πάμε τα προϊόντα μας ένα βήμα παραπέρα και να σας προσφέρουμε καινοτομίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, πιο υγιή, καλύτερη!

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παρασκευάζεται απλά με τη σύνθλιψη των ελιών και την εξαγωγή του χυμού. Είναι το μόνο μαγειρικό λάδι που παρασκευάζεται χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών και βιομηχανικής διύλισης.

Το αισθάνεστε με όλες σας τις αισθήσεις.

Γεύση. Άρωμα. Υφή. Όλα σε καλό μέτρο "παν μέτρον άριστον" (παν μέτρον άριστον), όπως έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες. Όλα σε τέλεια ισορροπία, μόνο και μόνο για να σας προσφέρουμε τις πιο αγνές απολαύσεις υψηλής ποιότητας. Το νέκταρ των θεών: ελιές, λάδι, μαρμελάδες, μέλι και ξύδια.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παρασκευάζεται απλά με τη σύνθλιψη των ελιών και την εξαγωγή του χυμού. Είναι το μόνο μαγειρικό λάδι που παρασκευάζεται χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών και βιομηχανικής διύλισης.

Βραβευμένα ελαιόλαδα!

Τα Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα μας έχουν κερδίσει πολλά βραβεία σε όλο τον κόσμο και σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε!

"Τα καλύτερα" ξύδια

Με πολλές ενδιαφέρουσες και μοναδικές γεύσεις, τα βαλσαμικά ξύδια μας είναι έτοιμα να απογειώσουν τις σαλάτες σας!

Μοναδικά Μπαχαρικά!

Μύλοι Inox υψηλής ποιότητας με μεγάλη ποικιλία αλάτων και μπαχαρικών που θα σας επιτρέψουν να κάνετε το φαγητό σας αξέχαστο!

Οργανικός

500 ml

Μέγεθος Μπουκαλιού

Εξτρα παρθένο

Ελαιόλαδο

Πιστοποιημένο βιολογικό υψηλής ποιότητας Gourmet EVOO από την Ελλάδα. Λαμβάνεται απευθείας από χειροποίητες, βιολογικές ελιές και βιολογικές ελιές. Εκχύλιση εν ψυχρώ υπό συνεχώς ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Βαλσάμικο εμπλουτισμένο με τρούφα

Ariston "The very best"

Οι τρούφες είναι γνωστές για τις πλούσιες και γήινες γεύσεις τους που προσδίδουν μια ξεχωριστή εμπειρία στον ουρανίσκο. Συνδυάστε το με την παιχνιδιάρικη οξύτητα του αληθινού βαλσαμικού ξιδιού και έχετε έναν συνδυασμό και μια διατροφική εμπειρία που θα σας συναρπάσει. Περιχύστε αυτό το υπέροχο βαλσάμικο πάνω από μια σαλάτα με ρόκα, ψάρια, κρέατα, μανιτάρια, ριζότο, πράσινα φασολάκια και σπαράγγια.

Γεύση

Τρούφα

Μέγεθος Μπουκαλιού

250 ml

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ